Dragi devetošolci in starši!

Zavedamo se, da vas že malo skrbi »kako naprej«, sploh v tej izredni situaciji. V kolikor bo vse teklo po trenutnih načrtih, se čez dobra dva tedna zopet srečamo, pa vseeno vam spodaj posredujemo nekaj ključnih informacij glede štipendij v letošnjem šolskem letu:

Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije obvešča, da skladno s sprejetim Zakonom o začasnih ukrepih v zvezi s sodnimi, upravnimi in drugimi javnopravnimi zadevami za obvladovanje širjenja nalezljive bolezni SARS-CoV-2 (COVID-19) ne tečejo roki v upravnih in drugih javnopravnih zadevah, ki nimajo značaja upravne zadeve po 2. členu Zakona o splošnem upravnem postopku (ZUP). Rok za oddajo vlog na aktualne javne razpise je podaljšan do prenehanja interventnih ukrepov, stranke pa lahko v tem času vlagajo vloge prek e-pošte na gp@sklad-kadri.si. Podrobnejše informacije pa so na voljo preko e pošte ad-futura@sklad-kadri.si ali na centralni dežurni telefonski številki 01/ 434 10 81. O prenehanju veljavnosti zakona oziroma naštetih ukrepov vas bodo z objavo novice obvestili na njihovi spletni strani, mi pa na spletni strani šole.

 

Prav tako vas obveščamo, da so odpovedana tekmovanja katerih organizator je Zavod RS za šolstvo (https://www.zrss.si/ucilna-zidana/tekmovanja), ostala za enkrat še niso obvestila o novih datumih. Ko bomo vedeli kaj več, vas bomo na spletni strani šole o tem tudi obvestili.

 

Mirjam Turner

Šolska svetovalna delavka

 

(Skupno 104 obiskov, današnjih obiskov 1)