Zadnje srečanje predstavnikov partnerskih šol, v okviru projekta E-MotiOn, ki je sofinanciran s strani Evropske Unije, je potekalo 2. in 3. julija 2024 v Velenju, in sicer v organizaciji Ljudske Univerze Velenje in OŠ Mihe Pintarja Toleda. Glavna tema srečanja je bila analiza rezultatov testiranja aktivnosti na področju jezika, likovne umetnosti in glasbe. Pilotiranje  je potekalo v mesecu aprilu in maju na osnovni šoli Mihe Pintarja Toleda in partnerskih šolah v Bolgariji, Romuniji in Španiji.

Delavnice so oblikovane v smernicah pomagati otrokom premagovati strah in stres, jih usmerjati pri tveganju in opolnomočiti ob neuspehu, s katerim se učenci srečujejo pri pouku kot tudi pri dejavnostih izven vzgojno-izobraževalnega procesa.

Cilj projekta je vključiti aktivnosti v pouk v skladu z učnim načrtom in predvidenimi vsebinami ter nuditi pomembno podporo učiteljem, svetovalnim delavcem in ostalim, ki so vključeni v formalni ali neformalni vzgojno-izobraževalni proces ter ponuditi komplet inovativnih učnih gradiv in učnih pristopov, ki združujejo jezikovno, likovno in glasbeno ustvarjalnost.

(Skupno 103 obiskov, današnjih obiskov 1)