Drage učenke, dragi učenci in spoštovani starši,

 

1. september predstavlja enega izmed najpomembnejših dni v življenju šole. Šolska vrata se, po poletnih počitnicah, spet odpro na strežaj in tišino učilnic in šolskih hodnikov ponovno napolni veselje in smeh otrok. Tega trenutka se vsi zaposleni na OŠ Mihe Pintarja Toleda zelo veselimo in že nestrpno pričakujemo 488 učencev, ki bodo ponovno oživeli šolo.

V času poletnih počitnic smo na šoli poskrbeli za nekaj novosti, med katerimi je zagotovo novo urejena učilnica računalništva. Tudi šolska avla dobiva novo podobo in bo dokončno postavljena v prihodnjih tednih, vsekakor pa se bomo v novem šolskem letu potrudili, da bo vsak izmed 488 učencev dobival dragocene šolske izkušnje, znanje, razvijal svoje talente in deloval v varnem in spodbudnem šolskem okolju.

Zatorej drage učenke in učenci, skupaj zavihajmo rokave in pogumno stopimo v šolsko leto 2023/24. Potrudite se, da boste našli najboljšo verzijo samih sebe, da boste sledili svojim sanjam in da boste točno takšni, kot ste. Skupaj s starši pa vam bomo stali ob strani, ko boste padli, ko se boste pobrali, ko boste rasli in ko boste zasijali.

Našim prvošolkam in prvošolčkom pa želim še posebno lep in nepozaben skok v šolo.

Ravnatelj Sebastjan Kukovec s kolektivom

 

 

 

 

 

 

 

(Skupno 878 obiskov, današnjih obiskov 1)