…..

UČBENIŠKI SKLAD

Organizacija, vodenje in delovanje učbeniškega sklada na šoli poteka skladno z določili Pravilnika o delovanju učbeniških skladov, ki ga je sprejelo MIZŠ (UL RS št. 12/2020 /28.2.2020). Učbeniški sklad je fond učbenikov in učnih gradiv, ki jih šola v skladu s Pravilnikom o upravljanju učbeniških skladov izposoja učencem v uporabo v tekočem šolskem letu.

..

IZPOSOJA UČBENIKOV

Ker se večina staršev odloči za izposojo učbenikov iz učbeniškega sklada, smo se odločili, da vam ni potrebno posebej potrjevati izposoje. Sporočilo nam pošljite le, če se za izposojo učbenikov iz učbeniškega sklada ne boste odločili in boste otroku učbenike kupili sami. Če nam takšnega sporočila ne boste poslali, bomo smatrali, da si bo vaš otrok v prihodnjem šolskem letu izposodil učbenike iz učbeniškega sklada. Učenci, ki si izposojajo učbenike iz učbeniškega sklada, jih bodo dobili prvi teden pouka v šoli. Izposoja je brezplačna.


UČNO GRADIVO ZA ŠOLSKO LETO 2022/2023

Učiteljski zbor je na podlagi potrditev strokovnega sveta, navodil Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport ter objave Katalogov učbenikov in drugih gradiv, ki ga je izdal zavod za šolstvo izbral učbenike, delovne zvezke in drugo učno gradivo ter šolske potrebščine za uporabo v šolskem letu 2022/2023.

Izbor delovnih zvezkov je potrdil ravnatelj šole in Svet staršev na seji dne, 11. maja 2022.

Seznami delovnih zvezkov in drugih učnih gradiv za vse razrede, ki jih bodo učenci uporabljali pri pouku, so objavljeni na spletni strani šole: www.mpt-velenje.si pod rubriko UČNE POTREBŠČINE IN DELOVNI ZVEZKI.

NAROČILO UČNIH GRADIV IN POTREBŠČIN

Možnost hitrega in enostavnega naročila učnih gradiv in potrebščin preko spleta vam ponujajo različni ponudniki. Objavljamo vam linke za naročanje, ki vam bodo v pomoč pri nakupu.

KOPIJA NOVA: https://www.kopija-nova.si/os?pmr=1do&pmid=h5nj92ny8b85

MLADINSKA KNJIGA: https://bit.ly/OS_Mihe_Pintarja_Toleda

DZS: https://www.dzs.si/

PRINTINK: https://www.printink.si/vse-za-solo

…..

Za vse dodatne informacije vesna.vranjes-koprivnikar@mpt-velenje.si.

Velenje, junij 2022

(Skupno 1.646 obiskov, današnjih obiskov 1)