Dragi učenci, spoštovani starši

 

Za nami je prvi teden drugačnega, prilagojenega življenja. Verjamem, da se v določeni  trenutkih, pa naj gre to za šolsko delo, službene obveznosti ali sam način življenja še vedno lovimo in sprašujemo kako bi bilo najbolje ravnati.

Po prvih vtisih in povratnih informacijah, ki jih dobivam moram reči in izredno pohvaliti pripravljenost in delo vas, dragi učenci, prizadevnost in potrpežljivost Vas spoštovani starši ter prizadevanja učiteljskega zbora. Še vedno je ogromno neznank kako najbolj učinkovito in brez prevelikega stresa peljati šolsko delo na daljavo. Prejel sem kar nekaj pobud, ki so dobrodošle in le skupaj lahko ta izziv zastavimo in premagamo učinkovito in čim manj stresno. Moram priznati, da imamo in imate čudovite otroke, da se je večina njih lotila dela doma z veliko mero odgovornosti, zatorej verjamem, da izpad šolskega dela ne bo prevelik.

Kar nekaj težav se še vedno pojavlja pri prijavah učencev v e-učilnice preko e-Asistenta, ki so predvsem za predmetno stopnjo, zelo koristno orodje. Zatorej vas še enkrat seznanjam s postopkom prijave otroka v e-Asistent za učence.

Učenci bodo v svojem “profilu” lahko dostopali do spletnih učilnic.

  1. OBIŠČITE www.eAsistent.com IN SE PRIJAVITE.
  2. Zgoraj izberete ikono NASTAVITVE.
  3. LEVO SPODAJ IMATE ZAPISANO IME IN PRIIMEK VAŠEGA OTROKA.
  4. POD IMENOM IN PRIIMKOM KLIKNITE IKONO – PODATKI ZA PRIJAVO UČENCA.
  5. IZPIŠE SE VAM UPORABNIŠKO IME IN GESLO, KI PA JE SKRITO Z ZVEZDICAMI.
  6. KLIKNI “PRIKAŽI GESLO”.
  7. ZABELEŽITE SI UPORABNIŠKO IME IN GESLO, TER SE ODJAVITE IZ EASISTENTA.
  8. UČENEC SE Z NOVIM UPORABNIŠKIM IMENOM IN GESLOM PRIJAVI V EASISTENTA.
  9. TAKOJ OB PONOVNI PRIJAVI SI UČENEC NASTAVI NOVO GESLO

Seveda pa  v teh trenutkih ostaja na prvem mestu počutje in zdravje vseh nas, zatorej dovolite, da še enkrat poudarim, da moramo vsi strogo upoštevati navodila pristojnih, ostajati doma, se ne družiti na igriščih, v parkih, ob jezeru – vsaj če kakšen teden ali dva. V imenu celotnega kolektiva OŠ Mihe Pintarja Toleda vam pošiljam lepe pozdrave in ostanimo optimistični in se veselimo ponovnega povratka v prostore šole.

Vse dobro in ostanite zdravi.

 

ravnatelj in kolektiv šole

 

(Skupno 126 obiskov, današnjih obiskov 1)